keuze
Groot
netwerk
prijzen
Wisselend
assortiment
advies
Premium
producten
service
Jarenlange
ervaring

Experts in verkoop van premium en exclusieve horloges in online veilingen!

Aangenaam kennis te maken! Wij zijn De Horlogemeesters. Liefhebbers en experts in online verkoop van premium en exclusieve horloges van de allerbeste merken, nieuw en gebruikt. Het is onze uitdaging om die toegankelijk te maken voor de prijsbewuste man en vrouw met klasse. Wij werken niet met retailprijzen, maar verkopen tegen marktwaarde of zelfs daaronder! En bij ons draait het niet om grote marge per product, maar om het aanbieden van zoveel mogelijk variëteit aan kwalitatieve horloges tegen de scherpst mogelijke prijzen. Hierdoor is ons aanbod online geen week hetzelfde.

Ik ben leverancier Vergroot uw afzetkansen!

Wekelijks veilen wij honderden premium en exclusieve horloges op online veilingkanalen. Wij zijn premium seller op de internationale veilingsite Catawiki en op het grootste horloges verkoopplatform Chrono24. Door jarenlange ervaring beschikken we over een fraai netwerk aan inkoopkanalen. Dat maakt het voor ons mogelijk om in korte tijd grote hoeveelheden horloges in te kopen en te verkopen! Hierdoor zijn wij voor u als leverancier van premium kwaliteitshorloges de ideale partij voor een samenwerking.

Word ook leverancier!

We willen ons aanbod graag nóg gevarieerder maken. Daarom breiden we ons inkoopnetwerk voor uurwerken graag nóg verder uit. Levert u als erkende fabrikant, groothandel of handelaar kwalitatief hoogwaardige (Zwitserse) horloges? Dan staan we open voor een duurzaam partnership als u over (te)veel voorraad beschikt. Interesse? Neem contact met ons op via ons contactformulier.

Premium en exclusieve horloges

Ik ben consument Waarom De Horlogemeesters?!

Een wekelijks wisselend aanbod met de mooiste premium en exclusieve horloges. Niet voor hoge retailprijzen, maar tegen gangbare marktprijzen. Of zelfs aangeboden zonder reserveprijs! Daar steken wij onze tijd in. Elk uur, elke minuut en elke seconde van de dag. Want net als onze horloges, staan we niet graag stil. Wat onze passie u oplevert?

keuze

Ruime keuzemogelijkheden

Ons uitgebreide inkoopnetwerk voor horloges kent geen grenzen. Daardoor bieden we u een wereld aan keuzes voor uw pols aan. Met een gevarieerd en wekelijks sterk wisselend aanbod.

prijzen

Scherpe prijzen

We kopen onze horloges wereldwijd in bij diverse partijen; groothandels, maar ook rechtstreeks bij fabrikanten. Veelal betreft het overstock. Door grote partijen daarvan ineens op te kopen en dankzij een hoge omloopsnelheid qua verkoop, is het voor ons mogelijk om erg scherp aan te bieden! Altijd ver onder retailprijzen!

advies

Deskundige kennis

Door jarenlange ervaring in het aanbieden van kwalitatieve horloges weten wij als geen ander wat we verkopen. Die kennis en kunde proberen wij zo goed mogelijk over te brengen op u, middels een uitgebreide productomschrijving met duidelijke (onbewerkte) foto’s voor elk aangeboden horloge!

service

Gegarandeerde service

We hebben goede afspraken gemaakt aangaande garantie en service met onze leveranciers. Daarnaast werken we intensief samen met enkele juweliers en horlogemakers. Dankzij deze vakmensen bieden we u binnen de garantieperiode de beste service.

Kwalitatief hoogwaardige (Zwitserse) horloges
“Een investering waar je dagelijks plezier van hebt!”

Vragen? Antwoord op FAQ’s!

Heb je vragen over je aankoop? Zie hier onze antwoorden op veel gestelde vragen. Antwoorden die klinken als een klok.

Algemeen
Hoe kan het dat jullie horloges verkopen tegen zulke scherpe prijzen?

Wij kopen rechtstreeks op grote schaal in bij fabrikanten, grossiers en handelaren. Veelal zijn het overjarige modellen of modellen waar de leverancier een voorraadoverschot in heeft welke wij erg gunstig in kunnen kopen. Daarnaast draait het bij ons omloopsnelheid en nemen wij genoegen met kleine marges op onze producten.

Hoe zit het met garantie?

Wij verkopen onze horloges met 6 maanden en 1 jaar garantie welke alleen via ons verloopt. Daarnaast verkopen wij horloges met 2 jaar fabrieksgarantie. Garantie loopt hierbij rechtstreeks met een service center van het desbetreffende merk.

Reparatie door derden binnen garantietermijn wordt niet vergoed tenzij anders overeengekomen.

Meer weten over onze garantie? Bekijk het hier

Ik heb een automatic horloge gekocht maar deze staat erg snel stil, hoe kan dit?

In veel gevallen is de gangreserve (te) laag. U kunt her horloge handmatig opwinden door het horloge 30-40 volledige slagen rechtsom te geven met de kroon in positie 1. Mocht dit alsnog niet helpen kunt u met ons contact opnemen.

Tip: Bekijk ook onze video (klik) voor de uitleg!

Ik heb een chronograph automatic horloge gekocht maar ik krijg het niet voor elkaar om de dag – en of datum aan te passen, wat moet ik doen?

Bij nagenoeg alle chronograph automatic horloges kunt u alleen de dag en of datum verstellen wanneer de tijd tussen 3:00u. en 9:00u. is gepositioneerd. Draai de tijd altijd met de klok mee!

Tip: Bekijk ook onze video (klik) voor de uitleg!

Ik heb een chronograph quartz horloge gekocht en de wijzers van de stopwatch staan niet goed uitgelijnd, wat nu?

Na bijvoorbeeld een batterijwissel kan het zijn dat de chronograph niet naar de 12u positie reset. U kunt dit echter zelf eenvoudig resetten. Meestal kunt u dit doen middels de kroon in de 2e positie te zetten en de bovenste en onderste pusher gedurende enkele seconden tegelijkertijd ingedrukt te houden. Wanneer de chronograph wijzer rond schiet kunt u vervolgens de chronographwijzer met de bovenste pusher weer op de 12u positie zetten. Met de onderste pusher kunt u vervolgens de uren en evt. de split seconde ook correct instellen. Let op, het opnieuw uitlijnen kan per uurwerk verschillen.

Tip: Bekijk ook onze video (klik) voor de uitleg!

Doen jullie zelf de service van de horloges?

Service hebben wij uitbesteed aan een 3e partij die hierin gespecialiseerd is. Onder garantie kunnen wij terug vallen op de (fabrieks-) service van onze leveranciers.

Kunnen jullie een echtheidscertificaat opmaken voor mijn horloge?

Neen. Wij schrijven alleen echtheidscertificaten uit voor horloges die wij zelf verkopen. Dit in verband met garantie en aansprakelijkheid.

Kan ik rechtstreeks een horloge bij jullie kopen?

Wij verkopen hoofdzakelijk via de veilingkanalen. Een enkele keer maken we een uitzondering indien het een horloge betreft welke niet geveild is en een waarde heeft boven de € 1000. In dat geval kunt u per mail contact met ons opnemen voor een prijsvoorstel.

Kan ik fysiek een horloge bij jullie komen bekijken alvorens ik deze koop in een veiling?

Nee dit is niet mogelijk. Dit vanwege de veiligheidseisen die onze verzekeraar stelt. Mocht een horloge dat u heeft gekocht tegenvallen kunt u gebruik maken van retourrecht indien mogelijk. Dit kan per veiling verschillen.

Hoe lang duurt het voordat jullie verzenden, en wat is de verzendtijd?

Wij versturen binnen 3 werkdagen na ontvangst betaling. Wij verzenden verzekerd en aangetekend met DHL Express of DHL Parcel. Dit is afhankelijk van de waarde van het horloge en de locatie waar het naar toe verzonden moet worden. Risico van verzending is voor onze rekening.

Ik heb een nieuw horloge gekocht maar de originele boekjes en of papieren zijn niet ingevuld, waarom?

Veelal vullen wij de originele boekjes en of papieren niet in. Dit omdat wij van de meeste merken geen officiële dealer zijn. Echter is de (wettelijke fabrieks) nagenoeg gelijk maar verloopt deze via onze leverancier in plaats van via een willekeurige dealer van het desbetreffende merk. Voor service kunt u contact opnemen met ons. De aankoopfactuur van Catawiki of BVA-auctions is voor ons voldoende.

Horloges tegen de scherpste prijzen - De Horlogemeesters

Ons actuele aanbod? Bekijk het hier!

Wekelijks veilen wij honderden horloges tegen de scherpste prijzen. Check via de onderstaande links ons actuele aanbod. En vergeet niet: het aanbod van volgende week kan weer compleet anders zijn!

Catawiki is de snelst groeiende en meest veilige veilingsite ter wereld!

Chrono24 is een online e-commerceplatform voor de koop en verkoop van nieuwe, tweedehands en vintage luxe horloges.

A-merk horloges - De Horlogemeesters
Evan Slurink - De Horlogemeesters
Evan Slurink
Mark Sniegowicz - De Horlogemeesters
Mark Sniegowicz

Contact? We nemen tijd voor u!

Heeft u een vraag of opmerking? Als u contact met ons opneemt via onderstaand formulier nemen we de tijd voor u!

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Een ogenblik geduld…